INVITER EN VEN i uge 37+38 - som medlem af Odsherred Svømmeklub er det muligt, at inviterer en ven med - gratis - til svømning i uge 37+38.
/cms/Clubodsherredsvoemmeklub/ClubImages/Inviter en ven.pdf

DEN STORE SVØMMEDAG
                                                GRATIS adgang - søndag d 7/10-18 fra kl. 10-16

WELLNESS LØRDAGE i efteråret
                                                 Over 5 lørdage i efteråret tilbydes en hel dag i selvforkælelsens tegn.
                                                 /cms/Clubodsherredsvoemmeklub/ClubImages/Saunagus.pdf
                                                 For yderligere info - se under Event.

HUSK man kan ALTID tilmelde sig svømmehold, også selvom vi er i gang med en igangværende periode, så tøv ikke.
Vent ikke for længe - så kan det ønskede hold måske blive fyldt.
ER det ønskede hold fyldt, så tilmeld Jer på ventelisten. Ventelisten kigges der på jævnligt.

MAIL:  info@odsherredsvoemmeklub.dk