NYHEDSBREV for Odsherred Svømmeklub - Januar 2016

 

Så er svømmeklubben i gang igen efter julepausen. 2016 bliver et spændende år for klubben, hvor vi til sommer forventer at kunne komme hjem til svømmehallen i Vig igen – og det glæder vi os rigtig meget til. Det bliver dejligt igen at kunne samle alle hold, store som små, i Vig.

SPONSORUDVALG: Der arbejdes i øjeblikket på etablering af et sponsorudvalg i svømmeklubben. Udvalget består p.t. af to medlemmer af bestyrelsen og to frivillige forældre. Skulle der være forældre i klubben, som har gode ideer eller erfaring med indhentning af sponsorater – eller som måske selv har en virksomhed der kunne tænke sig at blive sponsor, så skal I endelig kontakte os. (Best. Medl. Charlotte Kaas 28905826 eller Best. Medl. Dorthe Andersen 30296778) Vi har brug for alt den hjælp vi kan få.

GENERALFORSAMLING: Klubben afholder generalforsamling mandag d. 21. marts 2016 kl. 19.00 i pavillonen ved hallen i Vig (v. rundkørslen). Alle medlemmer er velkommen.

FOTOGRAFERING: Når der er arrangementer af forskellig slags i klubben, vil vi gerne have mulighed for at kunne lægge billeder af svømmende børn, børn med medaljer om halsen m.v. op på klubbens hjemmeside og Facebook-side. Såfremt du IKKE ønsker at der bliver lagt billeder op af dit barn, bedes du meddele dette på mail til Lise Adamsen på info@odsherredsvoemmeklub.dk.

KONKURRENCEHOLDET: Konkurrenceholdet deltager løbende i stævner rundt om på Sjælland. Senest har de deltaget i Næstved Swim cup, hvor der var 5 nye konkurrencesvømmere med til deres første stævne. Der er planlagt deltagelse i flere stævner i løbet af foråret. Der er rykket mange nye svømmere op på talentholdet i løbet af de sidste par måneder, som vi regner med at kunne se på konkurrenceholdet i fremtiden.

SPONSORSTÆVNE: I slutningen af januar skal konkurrenceholdet afholde deres årlige sponsorstævne, hvor vi håber der bliver svømmet mange penge ind til klubben, fra alle de lokale sponsorer svømmerne har lavet aftaler med.

KLUBMESTERSKAB: Senere på året vil der igen blive afholdt klubmesterskaber, hvor vi forventer stor opbakning fra svømmere i alle aldre og en masse forældre. Der vil kommer yderligere informationer når vi kommer tættere på.

Rørvig ÅbentvandsFestival – Kryds Isefjorden: Odsherred Svømmeklub er medarrangør ved dette første ÅbentVands arrangement, for forløber i Rørvig Havn – Søndag d. 7/8.
Vi står for arrangementerne : 150 mtr samt 1500 mtr.
SÆT derfor X i kalenderen denne dag.
Se evt. mere på http://www.nextchallenge.dk/isefjorden

 

J Odsherred Svømmeklub