Nyhedsbrev til medlemmer af Odsherred Svømmeklub

 

Tiden går og snart kan vi alle se sommerferien i sigte.

Sommerferie: Vi går på sommerferie fra uge 26, dvs. at vi svømmer til og med fredag d. 17/6-16. HUSK udmeldelse skal ske skriftligt til info@odsherredsvoemmeklub.dk – og senest d. 30/6.

Opstart: Vi starter op igen i uge 34 – hvor vi er tilbage i Vig Svømmehal.

Ny sæson i Vig: Når den nye sæson starter op i slut august, er vi tilbage i den fantastiske nye hal i Vig. Vores svømmehal har fået et løft, og al det omkringliggende er splinternyt. Vi glæder os så meget til, at byde Jer alle velkommen tilbage, og glæder os vanvittigt meget til at tage al det nye i brug.

Svømmehold i Vig: I skrivende stund har vi ikke fået en klaring fra kommunen om, hvordan vores svømmedage bliver i den nye sæson. Vi har søgt om svømmetider fra mandag til og med fredag, vi har fået mundtlig godkendelse herom, men afventer det på skrift samt møde med halinspektøren for de endelige aftaler. NÅR aftalen er helt i hus, lægges der bassinplan for de enkelte hold. Da vi pt. har hold tirsdag i både Asnæs og Nykøbing samt fredag i Asnæs, vil vi skulle lægge nogle af holdene ud på andre dage end man svømmer pt. Vi håber på, at I alle vil tage godt imod vores ændringer. Ændringerne sendes ud så hurtigt som muligt, dog skal I nok først forvente dette engang i løbet af juni. Når ændringerne er udsendt, og er der spørgsmål til ny svømmedag/tidspunkt eller lign., da send endelig en mail til: info@odsherredsvoemmeklub.dk og svar vil komme hurtigst muligt efter modtagelse.

AquaCamp: Der bliver desværre ingen AquaCamp i år. Campen var planlagt til afholdelse i Vig, men hallen kan ikke nå, at blive færdig til dette tidspunkt. Leje af hallen i Asnæs vil kun kunne blive på et tidspunkt, hvor vi ikke har vores trænere fri fra deres respektive skole/job. Vi vender skarpt tilbage næste år, og glæder os van(d)vittigt meget.

Foto: I sidste nyhedsbrev skrev vi lidt omkring foto af svømmerne. Vi vil af og til tage lidt foto af svømmeholdene, måske af enkelte svømmere i gode situationer, aldrig foto som er udsættende eller kompromitterende. Disse vil blive brugt som lidt pr. på vores hjemmeside/facebookside, samt til lidt artikler i avisen. Såfremt der ikke ønskes dette, så send venligst en mail til: info@odsherredsvoemmeklub.dk

Går du gemt med……:
Går du rundt og har en stor viden og erfaring omkring sponsor/fonde ansøgninger/arbejde
Går du rundt med en træner gemt i maven – eller
Går du rundt med en rigtig god ide til et nyt svømmehold – eller
Går du rundt med en god ide til nye aktiviteter
Så giv endelig lyd fra dig. Vi er altid på udkig efter nye tiltag/ideer samt hjælp til forskellige gøremål. Så hold dig ikke tilbage, men send en mail til:
info@odsherresvoemmeklub.dk

Kalender:
Fredag d. 6/5 – ER der svømning
Tirsdag d. 10/5 – Ingen
undervisning i NYKØBING svømmehal pga. tekniske undersøgelser
Sidste svømmedag – fredag d. 17/6-16
Rørvig ÅbentvandsFestival – søndag d. 7/8 (vi stiller op med 2 løb)
Foreningernes Galla åbning af hallerne i Vig – medio august – mere herom senere
Første svømmeuge – opstart i uge 34
Klubmesterskab – fredag d. 18/11-16
Træningslejr for konkurrenceholdet – uge 42
Efterårsferie – uge 42