INFORMATIONS BREV til nye medlemmer

Velkommen til Odsherred Svømmeklub

 

Odsherred Svømmeklub er en forening med undervisning af hold fra Babyhold, Svømmeskole, Konkurrencehold, TRI, Aqua, Voksen og Pensionisthold.

Alderen for start i svømmeklubben er fra ca. 8 uger. En slut alder findes ikke, dette er kun hvad heldbred og lyst formår.

Herunder lidt alm. info omkring klubben. Skulle der være yderligere spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive til info@odsherredsvoemmeklub.dk

 

Rokeringer fra et niveau til næste, er altid træneren som vurderer dette. Er man i tvivl, er man altid velkommen til, at tage en snak med træneren eller sende os en mail. Rokeringer er når svømmeren er klar/har opnået de rette færdigheder. Rokeringerne sker løbende, men de fleste rokeringer sker typisk omkring jul/sommer. 

Forældre inde i svømmehallen er no go. Vi har indført, at der ikke må opholde sig forældre inde i svømmehallen. Dette har gjort, at vores undervisning er blevet mere rolig og svømmerne mere fokuserede, og bruger ikke opmærksomhed på at vinke til forældre osv. SELVFØLGELIG må I gerne – her efter indmeldelsen - være i hallen de første par gange, så Jeres barn føler sig tryg ved de nye omgivelser. Men respekter herefter ”ingen forældre i hallen”.

Babyhold – Spc. info for babyholdene – se forsiden på vores hjemmeside www.odsherredsvoemmeklub.dk (se i kolonnen i venstre side – under Babyhold).

Kontingentperioder – vores kontingentperioder løber således:
Medio august til medio januar.
Medio januar til medio juni.

Ferier – Vi har typisk ingen undervisning på helligdage og i skoleferierne (konkurrenceholdene dog undtaget her). Ferie/fridage ligger på vores kalender på hjemmesiden, ligeledes sendes der løbende ferieplan ud til medlemmerne.

Udmeldelse – udmeldelse foregår skriftligt til info@odsherredsvoemmeklub.dk, eller inde via ens profil på hjemmesiden. Udmeldelse skal altid ske senest pr. 31/12 eller 30/6.

Vask af kroppen., selvfølgelig afvasker man sig altid ordentligt inden svømning. Dette er – desværre – ofte et tilbagevende problem – derfor sender vi jævnligt en ”husk nu vask-før-svømning”.

Korrekt vask af krop:                                                                                   IKKE korrekt vask af krop: