Info

Odsherreds svømmeklub og Vig Motion er gået i samarbejde så du, som medlem af Odsherreds svømmeklub får en unik mulighed for, at kombinere svømning med fitness/styrketræning.

• Medlemskabet dækker 45 minutters svømning (uden undervisning)- i det store bassin (alder fra 15 år). OBS medlemskabet dækker KUN LØRDAG i Vig Motion.

• Adgang til Vig motion (kun lørdag). Det et muligt at benytte motionscenteret fra det fyldte 15 år. Vig Motion tilbyder individuel programlægning (afregnes med Vig Motion, hvis dette ønskes).

• For tilmelding til dette hold, da tilmeldes der:

”Svøm + Fitness/Styrketræning”
               Holdnr. 80 – er lørdag kl. 12.30-13.15
               Holdnr. 81 – er lørdag kl. 13.15-14.00

• Har man mindre børn, som kan "klare sig selv" (anbefalet fra 5 år) - er det muligt, at tilmelde dem i det lille bassin til Leg og sjov (uden undervisning), hvor der vil være opsyn, mens mor og far svømmer.

• For tilmelding til dette hold, tilmeld da barnet til:
     ”Leg og Sjov”
    Holdnr. 83 – er lørdag kl. 12.30-13.15
    Holdnr. 84 – er lørdag kl. 13.15-14.00

• Der er ligeledes i motionscenteret, et legehjørne med tegneting, tv/dvd mv.

(81) Svøm + Fitness/Styrketræn
Tid/Sted
Lørdag 12:30-13:15 Vig svømmehal (25 mtr bassin, Dybt bassin), 25 mtr bassin (Vig Svømmehal)
Instruktør/Hjælpeinstruktør: Amalie Hansen /